6 priežastys, kodėl išmanieji laikrodžiai yra puikūs sporto kompanionai

išmanusis laikrodis

Sportuojantys savo malonumui ar siekiantys atsikratyti papildomų kilogramų, dažnai į pagalbą pasitelkia papildomos motyvacijos suteikiančias priemones. Vieni iš jų, išmanieji laikrodžiai ir apyrankės, suteikia galimybę stebėti savo pasiektus rezultatus ir sveikatos būklę, tačiau ne visi sporto entuziastai yra įsitikinę jų teikiama nauda. Tad jeigu vis dar svarstote, ar Jums reikalingi šie aksesuarai, siūlome susipažinti su pagrindinėmis priežastimis, kodėl jie yra verti Jūsų dėmesio.

1. Patogus būdas sekti progresą. Nešiodami išmanųjį laikrodį ar apyrankę, visuomet patogiai galite sekti išeikvotas kalorijas, žingsnių skaičių, širdies ritmą ir kitus veiksnius, kurie priklauso nuo konkretaus gaminio modelio. Lygindami skirtingų dienų rodmenis ar tiesiog visuomet juos matydami prieš akis, galėsite lengviau įgyvendinti užsibrėžtus tikslus ar dienos eigoje dar šiek tiek pasistengti vardan geresnių rezultatų.

2. Papildomos treniruočių programos ir patarimai. Kai kurie išmanieji laikrodžiai ir apyrankės ne tik stebi Jūsų rezultatus, bet ir padeda dar lengviau jų pasiekti. Naudodami tokius aksesuarus, galėsite paįvairinti savo treniruotes naujais pratimais bei programomis, o kartais – netgi atlikti kvėpavimui stabilizuoti skirtus seansus. Taip tikslų siekti bus kur kas įdomiau, o išvengę monotonijos turėsite ir daugiau motyvacijos.

3. Konkrečių tikslų nusistatymas. Šie aksesuarai leidžia nusistatyti tikslus ir primena, kad jų siekiate, tad vos per mėnesį net ir tie, kurie mėgsta pasyviai leisti laisvalaikį, gali tapti ryžtingai nusiteikusiais sporto entuziastais. Visgi, svarbu, kad ir pats išmanusis laikrodis ar apyrankė Jums patiktų, todėl rinkdamiesi nepamirškite atsižvelgti ir į dizainą. Platų šių ir kitų sporto prekių pasirinkimą rasite Pigu.lt internetinėje parduotuvėje.

4. Sveikatos priežiūra. Ne paslaptis, jog tinkamas poilsis yra būtina sąlyga norint atsikratyti nereikalingų kilogramų, tačiau su šiais aksesuarais lengvai galėsite suformuoti naujus miego įpročius. Jie seks Jūsų miego trukmę ir kokybę bei primins, kada reikėtų keltis ar eiti miegoti. Ne mažiau svarbu kontroliuoti ir širdies ritmą – šią funkciją taip pat turi didžioji dalis išmaniųjų laikrodžių.

5. Kalorijų suvartojimo stebėjimas. Mūsų išvaizda priklauso ne tik nuo sudeginamų, bet ir nuo suvartojamų kalorijų kiekio ir jų sudedamųjų dalių. Tokios informacijos sekimas atrodo sudėtingas procesas, tačiau specialios programos, kurias galima įsidiegti ir išmaniuosiuose laikrodžiuose, suteikia galimybę itin paprastai kontroliuoti savo mitybos įpročius ir taip pasiekti dar labiau džiuginančių rezultatų.

6. Dar daugiau motyvacijos. Pasiryžus pasiekti tam tikrą tikslą, šios kelionės eigoje dažnai kyla noras pasiduoti ar atidėti jį kitam laikui, tačiau jei turėsite išmanųjį laikrodį, tikėtina, jog tokių minčių kils kur kas rečiau. Šis aksesuaras primins, kad pats metas atsistoti ir šiek tiek pajudėti, o kasdien ekrane matomi skaičiai paskatins pasitempti. Daugelis išbandžiusiųjų teigia, jog toks sprendimas – kur kas efektyvesnis ir pigesnis nei asmeninis treneris.

Taigi būtų galima drąsiai teigti, jog išmanieji laikrodžiai ir apyrankės padeda neprarasti motyvacijos bei pasiekti puikių rezultatų, tačiau nepamirškite, kad viskas priklauso tik nuo Jūsų pačių. Nesitikėkite pernelyg greitų rezultatų, pradėkite nuo mažesnių tikslų ir nuoširdžiai ties jais dirbkite – tik intensyvios treniruotės ir pasiryžimas leis mėgautis savo atvaizdu veidrodyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *