Anticeliulitinis vakuuminis masažas: kuo naudinga?

Dauguma moterų kovoja su celiulitu ir ieško pačių įvairiausių priemonių, kaip jį sumažinti. Viena iš efektyvių pagalbos kovoje su nepageidaujamu celiulitu priemonių – anticeliulitinis vakuuminis masažas. Papasakosime, kuo toks masažas naudingas, kaip jis atliekamas ir ką apskritai apie tokią procedūrą reikėtų žinoti.

Pirmiausia svarbu suprasti, kaip apskritai atsiranda celiulitas. Tai medžiagų apykaitos metu nepašalintos ir susikaupusios medžiagos, kurio kaupiasi tam tikrose kūno vietose. Kai tokių nepašalintų ir nesuskaidytų medžiagų organizme daugėja, susilpnėja po oda esantys jungiamieji audiniai, dėl kurių deformuojasi oda, kuri patampa panaši į apelsino žievę. Visi šie procesai vyksta dėl sulėtėjusios limfos cirkuliacijos, būtent todėl efektyvus būdas celiulitui naikinti ar bent jau mažinti yra anticeliulitinis vakuuminis masažas.

Tokio anticeliulitinio masažo metu yra suaktyvinama medžiagų apykaita, pagerinama kraujotaka. Visi šie procesai praplečia nefunkcionuojančius kapiliarus, todėl greičiau ir lengviau vyksta kraujotakos procesai, pagerėja kūno aprūpinimas deguonimi, paskatinama kolageno ir elastano skaidulų sintezė mūsų odoje. Po šio masažo galite džiaugtis lygesne, elastingesne bei apskritai gražesne oda.

Anticeliulitinis vakuuminis masažas atliekamas naudojant specialų, aukščiausius kokybės standartus atitinkantį aparatą. Nauja ir moderni technologija leidžia kiekvienu individualiu atveju pritaikyti skirtingą gydymo programą, nes aparatas yra su kelių rūšių antgaliais. Būtent dėl šių ypatybių vakuuminiai masažai jau tapo pripažintais visame pasaulyje. Jau net vienas anticeliulitinio masažo seansas leidžia intensyviau paveikti odą, o tai iš karto reiškia ir žymiai didesnį bei ilgiau išliksiantį efektyvumą.

Dažniausiai anticeliulitinis vakuuminis masažas trunka nuo 30 minučių iki valandos. Jo metu yra intensyviai masažuojama pilvo ir juosmens sritys, priekinė šlaunų dalis, sėdmenys, galinės šlaunų pusės bei blauzdos. Esant poreikiui, atliekami ir viso kūno anticeliulitiniai masažai, kurių metu papildomai masažuojamos ir nugaros bei rankos.

Moteris, bijančias skausmo, galime nuraminti – anticeliulitinis vakuuminis masažas nėra skausminga procedūra, o procedūros metu siurbimo principu veikiančio aparato stiprumas yra didinamas palaipsniui, todėl jautresni žmonės gali jausti dirginimą, tačiau visada apie tai gali informuoti procedūrą atliekantį masažistą. Taip pat reikėtų prisiminti, kad esant jautresnėms kraujagyslėms, po pirmųjų procedūrų dėl stipriai suaktyvintos kraujotakos gali atsirasti mažų mėlynių ar kraujosruvų, tačiau dėl to išsigąsti tikrai nereikėtų, visa tai per keletą dienų išnyksta.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *