Kuo privačios odontologijos klinikos skiriasi nuo viešų?

Turite su dantimis susijusių problemų, bet neapsisprendžiate į kokią kliniką kreiptis – viešą ar privačią? Poliklinikose atliekamos standartinės dantų gydymo paslaugos, o privačiose klinikose gali būti atliekamos net ir sudėtingos operacijos. Esminis skirtumas – viešose poliklinikose paslaugų kainos yra pigesnės nei privačiose odontologijos klinikose. Bet, viskas priklauso nuo to, kokio gydymo jums reikia.

Specialistų paslaugų atsiliepimai – vienas iš būdų rasti kokybiškas paslaugas

Jeigu jūsų tikslas rasti kliniką, kurioje būtų pasirūpinama jūsų šypsena maksimaliai, tuomet reikėtų specialistus rinktis pagal tai, ką apie juos mano buvę pacientai. Yra internetinių portalų, leidžiančių apžvelgti ne tik odontologijos klinikų, bet ir pavienių specialistų atsiliepimus. Žinodami jų reputaciją, liks tik pasidomėti paslaugų kainomis.

Kas liečia atsiliepimus, turite suprasti, kad odontologijos klinika gali turėti ne vieną tos pačios srities specialistą. Bet, gali būti, kad vienas turės prastą reputaciją, o kitas – nepriekaištingą. Dėl šios priežasties nereikėtų nurašyti pačios klinikos, jeigu apie kažkurį darbuotoją radote neigiamų atsiliepimų.

Protezavimas-implantavimas klinika

Kokios paslaugos siūlomos privačios klinikose?

Kaip jau minėta, privačios klinikos gali pasiūlyti net ir sudėtingas operacijas. Pavyzdžiui, viešose poliklinikose įprastai neatliekamos žandikaulio kaulo priauginimo procedūros. Jas atlieka privačios odontologijos klinikos.

Privačiai galite kreiptis ir tais atvejais, kuomet atsitiko nelaimė ir netekote dantų ar juos tiesiog nuskėlėte. Estetinis plombavimas irgi yra viena tų paslaugų, kuri siūloma tik privačiose įstaigose. Geriausia tai, kad privačiai dirbantys specialistai gali pasiūlyti praktiškai visas paslaugas, kurios jums bus reikalingos siekiant palaikyti tobulą šypseną.

Taip pat reikia paminėti, kad sudėtingos ir brangios dantų gydymo procedūros kai kuriose vietose gali būti apmokamos dalimis. Tai yra įprasta praktika. Ypač tai liečia tokias procedūras, kaip dantų implantavimas ar protezavimas. Apsilankius tokioje klinikoje ir pasiteiravus dėl tokių procedūrų, būtinai pasidomėkite ar yra tokios atsiskaitymo galimybės. Tai labai dažnai siūloma populiariose odontologijos klinikose.

Ar visada už smulkias paslaugas teks mokėti brangiai?

Mitas, kad privačiose klinikose tenka pakloti dideles pinigų sumas net už menkas ir trumpą laiką trunkančias paslaugas. Kainos nustatomos individualiai. Ta pati plomba vieniems pacientams gali kainuoti brangiau, o kitiems mažiau, nes plombos dydis gali būti skirtingas.

Paslaugų įkainius privačiose klinikose galite sužinoti iš anksto. Mat, nemaža dalis jų turi interneto svetaines, kuriose aprašomos jų teikiamos gydymo paslaugos bei nustatyti paslaugų įkainiai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *