Mitai apie lūpų putlinimą

lūpos

Daugelis žmonių turi susidarę klaidingą nuomoę, kad hialurono rūgšties injekcijos į lūpas sukuria nenatūralų lūpų vaizdą ir jos tampa dirbtinai išpūstos bei akivaizdžiai pastebimos aplinkiniams, tačiau tiesa yra visai kitokia. Lūpas galima koreguoti labai subtiliai ir nepastebimai. Tokiu atveju moteris atrodo tiesiog su pilnesnėmis, simetriškomis bei drėgnomis lūpomis, o aplinkiniai nė neįtaria apie atliktą procedūrą.

Lūpų putlinimas: mitai, kuriuos turite ignoruoti?

1mitas- lūpų putlinimas yra  brangi procedūra.   Skirtingi chirurgai ją atlieka skirtingomis kainomis, tačiau apskritai tai gana pigus būdas pagrąžinti savo lūpas. Suteikti joms visiškai naują išvaizdą.

2mitas- tai skausminga procedūra.  Tai greita ir visiškai neskausminga procedūra, kuri yra atliekama naudojant vietinę nejautrą. Nereikia bijoti, kadangi ji dažniausiai pranoksta visus lūkesčius ir atperka baimę.

3mitas- jai reikia specialaus pasiruošimo.  Procedūra yra labai paprasta ir greita, tad jai nereikia jokio specialaus pasiruošimo, lygiai taip pat po procedūros nereikia kažkaip ypatingai prižiūrėti lūpą.

4 mitas- ji duoda trumpalaikę naudą.  Putlios lūpos dažniausiai atrodo nuostabiai apie pusę metų. Praėjus 6 mėn.,rekomenduojama lūpoms išnaujo suteikti nuostabią išvaizdą.

5 mitas-  lūpos putlinamos tik su hialurono injekcijomis. Yra kelių rūšių lūpų putlinimas įskaitant ir hialurono injekcijas. Šis būdas populiariausias, kadangi pigus bei veiksmingas.

Nuo ko priklauso lūpų korekcijos rezultatas?

Pirmiausia, kiekvienas specialistas  atliekantis procedūrą turi savo braižą. Taigi rezultatui, neabejotinai, turi įtakos pasirinktas specialistas. Lūpų korekcijos rezultatas taip pat priklauso nuo naudojamo hialurono rūgšties preparato. Labai svarbu rinktis tik kokybiškus, sertifikuotus ir patikrintus preparatus. Nekokybiški užpildai gali sukelti uždegiminių procesų ir padaryti nepataisomos žalos. Rezultatas labai dažnai priklauso ir nuo paties paciento. Pasitaiko atvejų, kai merginos, neseniai pasikoregavusios lūpas, netrukus ir vėl grįžta pas specialistą, nes nori didesnies apimties. Jeigu  lūpų injekcijos bus atliekamos kas kelis mėnesius, ateis diena, kai jos atrodys nenatūraliai. Lūpų korekcijos rezultatas labai dažnai priklauso nuo nuo pačių lūpų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *